2012. január 24., kedd

Immunrendszer erősítő ásvány karkötő - Jelenlegi ára: 3 600 Ft .

Üdvözöllek az aukciómon!
Az aukció tárgya ez a teljesen egyedi immunrendszer erősítő ásvány karkötő, amihez ametisztet, akvamarint és hegyikristályt használtam fel.
Az ametiszt erősíti az immunrendszert, a koncentrációt és kiválóan alkalmas a meditációhoz. Nyugalmat hoz és gondoskodik a pihentető alvásról. Segít elűzni a félelmet, haragot, szorongást és a mérget. Kiegyensúlyozó hatással van a belső nyugtalanságra.
Az akvamarin szabályozza és javítja a test mirigyeinek működését, és erősíti az immunrendszert.
Lágy, nyugtató rezgései csillapítják az agressziót. Javítja az agy tevékenységét, ezért a fokozottabb stressz hatásnak kitett személyeknek feltétlenül ajánlom!
A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, és kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógyító kövek egyikének számít. Jó ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén. Alkalmas negatív energiák levezetésére, aura tisztítására, erősítésére és védelmére. Gyógyhatásai szinte végtelenek. Feloldja az energiablokkokat is.
Vállalom horoszkóp alapján összeállított és csakrák szerinti karkötők készítését, akár egyedi méretben is! Továbbá a kövek tulajdonságai alapján is állítok össze kombinációkat!
Nézz szét a többi termékem között is! Folyamatosan teszek fel egyedi ékszereket és nem mindennapi ásványokból készült karkötőket is.
Köszönöm a látogatást! Szeretettel várlak máskor is!
Több termék vásárlása esetén egyszeri 500Ft-os postaköltséget számolok fel.



Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 06:42
. Immunrendszer erősítő ásvány karkötő - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Fontos