2012. január 24., kedd

New Chapter - Wholemega halolaj kapszula 120 db - Jelenlegi ára: 16 500 Ft .

Van lehetőség a termék felének (60 db) megvételére is, természetesen féláron. Ha így szeretnéd megvásárolni, kérlek ne üsd le az aukciót mielőtt nem változatom meg a mennyiséget és az eladási árat. Előbb jelezd itt a kérdések menüpontban. Köszönöm !
Ha személyes átvétellel vennéd meg (ebben az esetben ez lenne a praktikus), természetesen az megbeszélt helyen előtted bontom fel az originált csomagolást.
New Chapter - Wholemega 1000 mg, Ω 3-5-6-7-9 zsírsavakat és D vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény
A szív-és érrendszeri betegségek a vezető halálokot képezik Európában a nők (56%) és a férfiak (43%) körében:
A nők szívbetegségből eredő halálozása nyolcszor magasabb, mint az emlőrákból származó halálozás. A szív-és érrendszeri betegségek incidenciája az 1950-es évektől kezdődően meredeken emelkedett.
A betegség kialakulásának étrendi-és életmód háttere kezdett kirajzolódni. Közben a patomechanizmust is egyre nagyobb részletességgel feltárták, melynek a klinikailag manifeszt tünetek kialakulása szempontjából 2 kulcsfontosságú lépése van:
Az érfalakban lerakódó LDL koleszterin oxidációja. A plakk megrepedése következtében keringésbe bejutó anyagok és a vér kölcsönhatása, mely vérrögképződéshez, fatális elzáródáshoz is vezethet.
A norvég Tromso-i Egyetemen a 80-as évek közepétől intenzív kutatások kezdődtek Prof. Bjarne Oestrud és Prof. Edel Elvevoll vezetésével, melyek célja a nyers és a finomított halolajok összetétele és élettani hatása közötti különbségek felderítése volt.
Bjarne Oestrud professzort az ISTH (International Society of Thrombosis and Haemostasis – a világ legnagyobb társasága a szív-és érrendszeri betegségek kutatása területén), melynek később az elnöki tisztét is betöltötte, 1997-ben kiemelt életműdíjjal ismerte el kutatásai jelentőségét. 2006-ban az Év Emberévé választották és munkájának elismeréseként megkapta a Norvég Király Arany Kitüntetését is.
A másik szomorú tény, hogy a világtengerek halmezői a mértéktelen halászat miatt elnéptelenedtek, az ökoszisztémák összeestek és egy ökológiai katasztrófa küszöbén állunk.
Callum Roberts professzor a „ The Unnatural History of the Sea” c. könyvében azt írja, hogy napjainkban az eredeti halpopuláció 5%-ára csökkent a halak mennyisége a világtengerekben.
Alaszka jeges vizeiben fedezték fel az egyetlen olyan vadlazac populációt, melynek hidegen sajtolt olaja megfelelt a legszigorúbb egészségügyi követelményeknek is. Ezzel új fejezet kezdődött a halolaj készítmények történetében, amellyel elérhetővé vált a korábban lehetetlennek hitt cél: a teljes omega spektrummal (3, 5, 6, 7, 9) és természetes antioxidánsokkal rendelkező finomítatlan halolaj készítmény.
Összetétel:
Vadon élő alaszkai lazacolaj; zselatin; stabilizátor: glicerin; víz; Botanical Antioxidant Stability System® gyógynövénykivonat keverék. Rosmarinus officinalis kivonat, Origanum vulgare kivonat (0. 3 mg karvakrol/kapszula), napraforgómag olaj; természetes tokoferol mix (d-alfa, d-béta, d-gamma és d-delta tokoferolok); kolekalciferol.
 
Termék lejárati ideje: 2012. 11. 30.
 
 
Ha nyersz lehetőleg 7 napon belül jelentkezz a TeszVesz vagy Vatera által elküldött e-mail címen, és az utalás vagy a személyes átvétel 14 napon belül történjen meg.
14 nap után, ha egyáltalán nem jelentkezel, az árut újra meghirdetem negatív értékelés mellett, mert a Teszvesz vagy Vatera jutalékot így tudom vissza igényelni.
 



Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 23:30
. New Chapter - Wholemega halolaj kapszula 120 db - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Fontos